5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 eş kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına rabıtlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları midein kolaylıkla açılabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yükümlü servis merdivenlerinin degajeliği en azca 65 cm olmalıdır. Yüce katlı binalarda yangın merdiveni rahatliği en az 90 cm, kaçış yolu vâsiliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve halk binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı makroliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı veya müstacel konum vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu üzere olur.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, kaliteli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet Yangın Merdiveni Kapısı dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı; isim sağlamlığını koruyup yangın Yangın Çıkış Kapısı ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında doğru dürüst mealları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page